OPIS:
Kociołki węgierskie są doskonałym pomysłem na niekonwencjonalne gotowanie. Przygotowywane nad ogniem w specjalnym naczyniu, które doskonale rozprowadza i utrzymuje ciepło potrawy, wyróżniają się swym niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Pyszne danie z kociołka uświetni każde organizowane na świeżym powietrzu przyjęcie.
DANE TECHNICZNE:
Emaliowany kociołek węgierski wykonany jest z wysokiej jakości stali. Dzięki specjalnej powłoce, jedzenie nie przywiera do kociołka i nie przypala się. Oferowane przez nas kociołki posiadają niezbędne atesty żywieniowe, które gwarantują, że do jedzenia nie dostaną się żadne szkodliwe i toksyczne związki. 14l to pojemność, która zaspokoji głód 7-10 osób dorosłych.
Kociołek węgierski Farmcook posiada atest żywieniowy Polskiego Związku Higieny.
ZALETY PRODUKTU:
Emaliowany kociołek węgierski o pojemności 14l został starannie wykonany z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje satysfakcję z wieloletniego użytkowania. Naczynie jest odporne na rdzę, nie przypala się i łatwo się je czyści. Zawieszony nad paleniskiem kociołek efektownie prezentuje się na tle ogrodu, będąc jednocześnie elementem aranżacji i jego funkcjonalnym wyposażeniem.
W naszej ofercie znajdą Państwo również kociołki węgierskie na efektownych, stabilnych trójnogach, a także wysokiej jakości kociołki żeliwne.